A Whole New World ~ Peabo Bryson & Regine


Siapa seh yang nggak pernah dengerin lagu yang indah sekali ini. YES! OST Aladdin - kekasihnya Princess Disney, Jasmine yang cantik nan rupawan dan pintar. Aku suka sekali ama filmnya, keren aja semua lagunya juga.

Pada tahun 2007, untuk pertama kalinya dalam hidupku, kesampean ke Disneyland, the happiest place in the world, Disneyland Hongkong.


Moment puncak setiap orang yang ke Disneyland pastilah menyaksikan pertunjukan kembang api, sambil duduk or berdiri rapi di Main Street, U.S.A dan menghadap ke kastil.


Waktunya tiba! Lampu kastil padam dan sekelilingnya. Lalu ada tembakan kembang api dari kiri ke kanan, macam iklan yang sering di opening pilem2. Tedengar senandung merdu lagu ini sebagai opening song .


I can show you the world, shinning, shimmering, splendid Tell me princess now when did you last let your heart decide I can open your eyes, take you wonder by wonder Over side ways and under on a magic carpet ride

Duh sampe merinding, penuh haru. Aku janji suatu saat nanti aku akan kembali ke disneyland dengan my lovely, suami aku.. sambil dengerin lagu, sambil pegangan tangan..* (padahal lagi jombo ini tuhhhh 2007, baru putus ama pacar udah 7 tahun pacaran pun!)


I can show you the world, shinning, shimmering, splendid

Tell me princess now when did you last let your heart decide


I can open your eyes, take you wonder by wonder

Over side ways and under on a magic carpet ride


A whole new world, a new fantastic point of view

No one to tell us no or where to go or say we’re only dreaming

A whole new world, a dazzling place I never knew

But now from way up here, it’s crystal clear

That now I’m in a whole new world with you


Unbelievable sight, indescribable feeling,

soaring, tumbling, free wheeling

Through an endless diamond sky


#A whole new world…

A whole new world (don’t you dare close your eyes)

A hundred thousand things to see (hold your breath it gets better)

I like a shooting start, I’ve come so far

I can’t go back to where I used to be


A whole new world with new horizons to pursue

I’ll chase them anywhere

There’s time to spare, let me share

This whole new world with you


It happens in 2013 - with yayang aku, Willy OC

Jangan pernah takut untuk mengucapkan wishes yah kak, selama itu baik, semoga dilancarkan harapan dan doanya, cita dan cintanya. #ea


Photo source :

Sultan Aladdin And Jasmine Flying Carpet Desktop Hd Wallpaper 3840x2160 : Wallpapers13.com

1 view0 comments

Recent Posts

See All